Tel:
+40 232 210 775
  • Romana
  • English

Cutii metalice personalizate proiectate si realizate la comanda, cu dimensiuni si caracteristici impuse de beneficiar

Pentru producatorii de aparate si echipamente electrice si electronice GRADIENT produce cutii metalice personalizate. Pe baza desenelor de executie furnizate de beneficiar, se realizeaza un model experimental apoi un prototip iar dupa omologare se trece la productia de serie. Exista si varianta ca proiectarea cutiei sa se faca exclusiv la GRADIENT pe baza necesitatilor produsului si a discutiilor purtate cu beneficiarul.

Se gasesc solutiile optime pentru realizarea unor produse performante. Dispunand de o dotare mecanica complexa GRADIENT poate executa orice tip de cutie metalica si cele mai variate decupaje. Materialul utilizat este tabla din otel dublu decapata cu grosimi intre 0,5 si 1,5 mm si tabla din aluminiu cu grosimi intre 0,3 si 4 mm. Cutiile personalizate au prevazute toate decupajele,fantele gaurile necesare. Sunt vopsite electrostatic în culori comform RAL.

Se poate asigura imprimarea prin serigrafie a elementelor cutiilor (ex.panourile fata-spate). Se executa cutii de la aplicatii de larg consum pana la aplicatii profesionale cu etansari speciale si tratamente anticorozive. Se produc la comanda cutii sau capsule pentru sensori si traductoare, din otel si din inox prin ambutisare sau prelucrari prin aschiere si sudura în argon.

Se pot executa panouri prin gravare pe ABS cu dublu strat pe router CNC.

Se dispune de tehnologii pentru sudarea prin contact sau prin capsare a unor elemente de fixare speciale . Vezi > Implantare bolturi

Proiectarea corecta a unei cutii metalice tine cont de solicitarile la care este supusa. Vezi >  Grade_protectie

Vopsirea cutiilor se face in camp electrostatic cu pulberi poliesterice sau epoxidice.

Exista tehnologie de finisare prin sablare pentru aplicatii speciale.

 

GRADIENT produce cutii personalizate pentru: centrale de alarma si control acces, protectie DVR , amplificatoare de audiofrecventa de medie si mare putere putere, surse de tensiune si curent, contoare pentru TAXI, surse de alimentare cu tunel de racire, carcase MODEM, console PC, module GPS,carcase profesionale DVR, cutii pentru conexiuni fibra optica, cutii CCTV s.a.

imagine

imagine

imagine

imagine

 

cutie-metalica-personalizata

imagine

 

imagine

imagine

 

imagine

imagine

 

Pentru mai multe detalii despre aceste tipuri de carcase va rugam sa vizitati site-ul www.carcase-electronica.ro .

Gradient

Codrescu nr. 17, Iasi 700495, Romania