Tel:
+40 232 210 775
  • Romana
  • English

Mecanică fină

GRADIENT dispune de un sector mecanic in care produce carcase metalice si subansamble de mecanica fina conform standardelor si normativelor europene.

GRADIENT executa partile mecanice ale unor sisteme electrice si electronice avand in dotare: utilaje de prelucrare prin aschiere, de debitare tabla si formare, presaj, sudura in argon, sudura in puncte, sudura cu energie inmagazinata, sudura clasica, routere CNC, vopsitorie in camp electrostatic cu linie de preparare a aerului utilizat, cuptoare de tratament, instalatie de sablare, tehnica de imprimare serigrafica.

GRADIENT realizeaza pentru terti vopsirea in camp electrostatic a unor produse metalice de dimensiuni medii in culori standard sau la cerere. Este efectuat un tratament specific al suprafetelor supuse vopsirii realizandu-se un strat din material poliesteric sau epoxipoliesteric cu grosime controlata. Se folosesc curent dispozitive de masurare a calitatii stratului de vopsea depus. Rezistenta acoperirilor este garantata, produsele se pot utiliza atat la interior cat si la exterior.

duze, reductii din inox  

valize metalice  

vizitati carcase-electronica.ro pentru mai multe detalii, poze, modele 3D ale carcaselor Gradient  

imagine

Foto duze

imagine

imagine

Foto valize

Gradient

Codrescu nr. 17, Iasi 700495, Romania