Tel:
+40 232 210 775
  • Romana
  • English

Cutii metalice pentru centrale de alarma si control acces

Gradient produce cutii metalice pentru centrale de alarma şi control acces conform standardelor internaţionale. Sunt realizate din tabla de otel decapată cu grosimi cuprinse de 0,6 mm,  0,8 mm şi  1 mm in funcţie de tip si dimensiuni. Au orificii de fixare a plăcilor cu componente, de trecere pentru cabluri , a tamperelor . Au papuci de conectare la masă. Cutiile sunt vopsite in camp electrostatic in culorile standard alb sau gri. In fotografiile alaturate sunt prezentate cateva tipuri de cutii. La aceste produse exista beneficiari specifici iar la comanda se pot crea noi tipuri de cutii in funcţie de solicitări.
Solicitaţi variantele de cutii aflate în producţia curentă.

Cutia GA01

Pentru aplicatii multiple există cutia GA01, produs original Gradient.
dimensiuni : 250x75x210 mm
masa:0,9kg                                                  

Există posibilitatea echipării cutiilor cu transformatoare toroidale PETRA (produse de S.C. Petra SRL din Iasi) cu puteri de 20VA, 30VA, şi 40VA. In echipare se include un corp cu siguranţă fuzibilă , o clemă de reţea şi o trecere din cauciuc pentru firele de alimentare la reţea.

 

imagine

Foto1:  Cutia GA01 echipată cu transformator PETRA de 20VA siguranţă fuzibilă in soclu şi clemă de reţea

 

imagine

Foto 2: Vedere de sus a cutiei GA01 - se observă existenţa fantelor care asigura racirea placilor electronice

 

Pentru mai multe detalii despre aceste tipuri de cutii metalice va rugam sa accesati site-ul www.carcase-electronica.ro .

Gradient

Codrescu nr. 17, Iasi 700495, Romania